Cebise Care

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Simone Mahler is een professioneel Frans derma -cosmetica merk, ontworpen voor vrouwen op zoek naar een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit en het uiterlijk van hun huid. Simone Mahler maakt gretig gebruik van natuurlijke ingrediënten. De behandelingen zijn gericht op huidverzorging, huidverbetering en ontspanning.

De expertise wordt gevormd door de combinatie van doeltreffende producten en verzorging (zichtbare resultaten) gebruiksvriendelijkheid (huidtolerantie) en cosmetisch plezier (textuur en geur).

De huid van het gelaat staat dagelijks onder invloed van verschillende factoren van buitenaf. Het is daarom van belang om de huid goed te verzorgen en het regelmatig professionele zorg te geven, waardoor u een frisse en stralende huid krijgt/ behoudt.

Simone Mahler promoot haar eco-refill systeem omdat ze maatschappelijk verantwoord wil ondernemen. Het eco-refill systeem is een systeem van her vulbare potjes, waardoor de ecologische voetafdruk word beperkt.
Heeft u speciale wensen laat mij het dan weten en ik maak een speciaal behandelplan voor u.

Simone Mahler Producten

Simone Mahler

Simone is een Frans merk en bestaat al ruim 65 jaar…

De huidverzorgingsproducten van Simone Mahler zijn specifiek ontwikkeld op basis van protocollen, getest in de schoonheidscentra”s en maken gebruik van de Active Derma Modelage methode. De exclusieve producten van Simone Mahler zijn ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde wetenschappelijke studies. Ze zijn ontworpen voor maximaal huidcomfort en een optimaal indringen van de huid. De huidverzorgingsproducten van Simone Mahler zorgen voor doeltreffende en duurzame resultaten.

Adres

Cebise Care

Does 17

3453 MD de Meern

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

KvK nummer : 30187398

BTW nummer: 119050432B01

U bevindt zich hier: Home Gezicht Gezichtsbehandeling